zondag 14 augustus 2016

Lekker lunchen en wijnen in Rotterdam

Jacky's Lunch & Wijnbar Rotterdam

Jacky's lunch & wijnbar Rotterdam

Op 15 augustus aanstaande opent Jacky's Lunch en Wijnbar haar deuren in Spaanse Polder Rotterdam. Een opvallend glazen pand aan de Vlaardingweg trekt menig voorbijganger de aandacht. In feite een echte A lokatie, daar aan de grote kruising in het altijd drukke Spaanse Polder.

Als eerste bied Jacky's haar klanten een sfeervolle lunchroom met wijnbar. Nergens in de Spaanse Polder is er een horeca gelegenheid die deze 2 heerlijke combinaties bied.

''Start de dag met een lekker ontbijt'' dat willen we allemaal en zeker een betaalbaar ontbijt met echte Italiaanse koffie! Jacky's zal haar gasten elke ochtend vanaf 7:00 uur ontvangen voor een heerlijk verzorgd ontbijt. 

Jacky's wijnen Rotterdam

Lekkere lunch met wijnkaart!

De Wijnbar in Rotterdam centrum, blijkt een daverend succes. Wanneer Jacky's haar zonovergoten terras zal openen, hopen zij naast liefhebbers van een heerlijke lunch of high tea, ook ''wijnfans'' te mogen verwelkomen. Lunchen en wijnen, heerlijk genieten. Of je nu houd van rood & robuust of een lekkere Chardonnay, Jacky's heeft het allemaal. Gezonde lunches en heerlijke huisgemaakte snacks, ''de keuze is reuze''

Iens.nl is een verzamel website voor eet en drink gelegenheden, sinds afgelopen week staat Jacky's vermeld op deze site. Wanneer je een ervaring met jacky's hebt, of kennis hebt gemaakt met de kaart, stellen zij het erg op prijs als men een recensie achterlaat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten